Ponio blog

Ponio produkty sa stali certifikované spoločnosťou Vegan Society April 19 2022, 0 Comments

Ponio produkty sú od januára 2022 oficiálne certifikované ako "VEGAN"

Čo to znamená?

Všetky naše produkty Ponio a ich suroviny prešli kontrolným schvaľovacím procesom treťou stranou - celosvetovo uznávanou spoločnosťou Vegan Society® a stali sa nimi certifikované ako vegan produkty.

Aj vďaka tomuto máte istotu, že nielen naše produkty a suroviny, ale aj procesu spracovania či pomocné zložky vo výrobe sú výhradne rastliného alebo minerálneho pôvodu.

 


Plasty ako EKO výplň balíkov? JEDNOZNAČNE ! January 24 2019, 0 Comments

Veľa z vás sa pozastavuje nad tým, prečo posielame niektoré balíčky naplnené aj rôznou výplňou z plastu, keď sa snažíme byť "zero waste".


Vedzte, že nenakupujeme ani gram z plastových výplní - všetko sú to materiály, ktoré nám buď prídu s kupovaným materiálom, alebo nám ich odkladajú kolegovia zo susednej firmy. Tieto výplne by inak boli vyhodené či už do komunálneho, alebo recyklovaného odpadu.
Sme toho názoru, že použiť takéto materiály pred recykláciou čo najviackrát ako to ide, je aktuálne ten najekologickejší spôsob. Takže balíčky od nás možno občas prídu v škaredej krabici s podivnou výplňou - proste nie sú feši profi exclusive, ale to preto, že sa snažíme využiť už použité


Výpredaj

Nedostupné

Vypredané

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

Slovensky