NOVINKA - Tyčinky na pery July 16 2018, 0 Komentáte

Do predaja sme po dlhom bádaní a preberaní zaradili vegánske tyčinky na pery v kompostovateľných obaloch! Máme pre vás 4 vône:

MÄTA & POMARANČ

Sviežo sladká vôňa, kombinácia mäty a pomaranča...

Aká je? Ako inak prírodná, vegánska, voňavá, v kompostovateľnom papierovom obale a univerzálne použiteľná - pery regeneruje a zároveň chráni, napriek tomu vás nečakajú žiadne lepivosti pusy . Nenecháva lesklý film, nie je dofarbovaná a rovnako neobsahuje sladidlá. Vyše 85% zloženia tvoria "lokálne suroviny"(v rámci Európy), hlavne oleje, vosky a maslá zo slnečníc a olív + významným dielom sú doplnené o panenský konopný olej, ktorý je nielen upokojujúci pre podráždené pery, ale aj regenerujúci.
Veríme že sa vám bude páčiť rovnako ako nám .

https://ponio.sk/…/v…/products/mata-pomaranc-tycinka-na-pery

MELÓN

Nechceli sme prvoplánovú sladkú melónikovú vôňu, preto sme tóny melónu doplnili horko-citrusovým grepom a limetkou, čoho výsledkom je ľahký, svieži letný mix .

Tyčinka je v základe rovnako ako predošlá -prírodná, vegánska, v kompostovateľnom papierovom obale, nenecháva lesklý film, nie je dofarbovaná, neobsahuje sladidlá a je doplnená o panenský konopný olej.

https://ponio.sk/…/vsetky-pr…/products/melon-tycinka-na-pery

 

MANGO ZÁZVOR

Viete ako vonia teplá, hrejivá a slnečná jeseň? Presne ako naša tyčinka na pery s názvom mango zázvor . Nájdete v nej tóny manga, hrejivého zázvoru aj sladkého pomaranča či štipku orientálneho kadidla.

Tyčinka je v základe rovnako ako predošlé dve:
- prírodná, vegánska, v kompostovateľnom papierovom obale
- nenecháva lesklý film, nie je dofarbovaná, neobsahuje sladidlá
- vyše 85% zloženia tvoria "lokálne suroviny"(v rámci Európy)
- doplnená o panenský konopný olej

https://ponio.sk/products/mango-zazvor-tycinka-na-pery

 

VANILKA & KOKOS

Klasika bez ktorej by sa nedalo žiť - vanilka a panenský kokosový olej . Táto tyčinka je trošku s iného súdka ako ostatné - obsahuje veeeľa panenského kokosového oleja doplneného slnečnicovými a olivovými zložkami, takže je pri nanášaní trochu mastnejšia, ale rovnako nenecháva lepkavý pocit.

Obsahuje olejový extrakt z granátového jablka, ktorý vďaka veľkému množstvu omega-5 kyseliny podporuje samoregeneračné vlastnosti pokožky, vyhladzuje vrásky, upokojuje podráždenú kožu a kadečo iné zázračné .
Táto tyčinka je použiteľná aj na iné časti tela, ktoré potrebujete namazať, napríklad okolie nosa vysušeného pri nádche a pod.

Aj táto tyčinka je vegánska, v kompostovateľnom obale, nedofarbovaná a neosladená.
https://ponio.sk/…/t…/products/vanilka-kokos-tycinka-na-pery