Akcia "Ponio pre NICH" 1. April 05 2017, 1 Komentár

ZAČIATOK AKCIE: 5.4.2017, 8:00

KONIEC AKCIE: 5.4.2017, 22:00

O čo ide?

Plná suma za akúkoľvek maloobchodnú (nedobierkovú) objednávku v našom eshope ponio.sk bude venovaná OZ Mačky Zvolen, ktoré sa venuje pomoci mačkám v núdzi.

Ako to funguje?

Pokiaľ si spravíte na ponio.sk objednávku v čase od 5.4.2017, 8:00 do 5.4.2017, 22:00, poprosíme Vás o zaslanie platby na účet OZ Mačky Zvolen - daru pre toto združenie, v hodnote Vašej objednávky (ak chcete poslať aj vyššiu sumu, samozrejme môžete). Po prijatí Vašej platby na tento účet Vám na základe konkrétneho variabilného symbolu tovar obratom odošleme. Účet združenia je transparentný (verejnosti viditeľný), takže sa nemôže stať že by sa Vaša platba "stratila" vo vzduchoprázdne.

OZ Mačky Zvolen - Transparentný účet SLSP
IBAN: SK5609000000005057186339
BIC: GIBASKBX

Prečo sme sa takto rozhodli?

Svet prírody a zvierat sa nás v Ponio priamo dotýka - častokrát sa nás pýtate, či naše výrobky testujeme na zvieratách, samozrejme že nie a nie je to ani v súlade s našou filozofiou.

Všetci v Ponio máme k zvieratám kladný vzťah, v našich domácnostiach našlo dočasný alebo trvalý domov viacero psíkov a mačiek z ulice. Preto sme už dlhšie debatovali, ako by sme mohli ešte inak pomôcť a napadlo nás venovať časť zisku z predaja pre zvieratká v núdzi. Pre túto prvú, pilotnú akciu sme si vybrali občianske združenie v našom meste - OZ Mačky Zvolen, ktoré pomáha pouličným mačičkám - kastráciami, liečbou, hľadaním nového domova a mnohým iným.

Mačky nám občas robia aj modelky počas fotenia:

 

Ako je to s reklamáciami? Čo ak sa nechcem do akcie zapojiť?

Keďže nám ide o čo najnižšie byrokratické komplikácie, rozhodli sme sa venovať OZ Mačky Zvolen plnú sumu z objednávky, bez ohľadu na naše náklady. Objednaný tovar Vám pošleme ako poďakovanie za finančný dar pre toto OZ. Vaša objednávka zostane ale evidovaná u nás v systéme, takže v prípade akýchkoľvek reklamácií postupujeme rovnako, ako pri bežnej objednávke a vybavíme ju bezodkladne k Vašej spokojnosti.

V prípade, že y akýchkoľvek dôvodov nechcete, aby Vaše financie išli pre toto OZ, zvoľte si v čase prebiehania tejto akcie dobierku alebo počkajte do jej skončenia.

 

Čo ďalej?

Keďže ide o pilotnú akciu, sami sa necháme prekvapiť Vašimi reakciami, každopádne by sme radi v podobnom duchu pokračovali aj v budúcnosti s ďalšími OZ podľa našich finančných možností.

Mačky Zvolen môžete podporiť kedykoľvek mimo tejto akcie aj samostatne - či už finančne alebo adopciou niektorej z mačičiek.

Ďakujeme že s nami pomáhate.

Ponio tím